LIETUVIAI PASAULYJE

Konkursas „Savas ratas“
Lietuviai pasaulyje > Konkursai > Konkursas „Savas ratas“

Rugsėjo 25-ąją Lietuvos vaikų ir jaunimo centre (Konstitucijos pr. 25 Vilniuje) paskelbtas naujas Policijos departamento prie LR VRM remiamas projektas moksleiviams „SAVAS RATAS”.

Į projekto įžanginį renginį, buvo pakviesti sveikos ir saugios gyvensenos ‘ambasadoriai’ – vyresniųjų klasių moksleiviai iš apskričių neformaliojo švietimo įstaigų ir bendrojo lavinimo mokyklų.

Konkursas bus tęsiamas interneto tinklalapyje www.savasratas.lt, kuriame galės dalyvauti visi moksleiviai, norintys jaukiai ir saugiai jaustis savo aplinkoje, įdomiai ir turiningai leisti laisvalaikį, susirasti draugų ir bendraminčių ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio lietuviškosiose mokyklose.

Internetinis konkursas vyks iki šių metų gruodžio antrosios pusės, finalo nugalėtojai keliaus į šalį, kurioje gyvena Kalėdų senelis. Konkurse bus ir daug kitų prizų, juos gaus visi aktyvūs ir projekto principams pritariantys dalyviai.

Projekto atidaryme taip pat dalyvavo ir kartu su moksleiviais naršymo internete įgūdžius išbandė policijos ir švietimo skyrių darbuotojai iš visų šalies regionų, atstovai iš įvairių ministerijų bei žinybų, žiniasklaidos. Renginio metu pristatytas projektas, aptartas ir patvirtintas dalyvio Kodeksas bei ‘gyvai’ išmėgintos internetinio konkurso eigos galimybės.

Prisidėti prie konkurso kviečiamos valdžios ir verslo struktūros, visuomeninės organizacijos ir asmenys – visi neabejingi vaikų ir jaunimo saugios bei sveikos aplinkos kūrimui. Detalesnė informacija www.savasratas.lt/partneriai

Tautinių mažumų ir išeivijos departamentas parems užsienio lietuvių moksleivių dalyvavimą šiame projekte.

 

Copyright © 2020 TMID
T.Kosciuškos 30, LT-01100 Vilnius
tel. (8-5) 261 9431, faks. (8-5) 261 9431
Kodas 188708562
A/S LT147044060003862095
AB SEB Vilniaus Bankas
Banko kodas 70440 

 
© 2023. Visos teisės saugomos